Engels voor het basisonderwijs


Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal titels binnen dit vakgebied. Klik in de kolom links om een eerste selectie maken.

Zoekt u titels of auteurs die niet in het overzicht voorkomen, vul dan de gegevens in het zoekvenster in en de hele website zal worden doorzocht.

Heeft u teveel keus of heeft u een specifieke titel niet kunnen vinden? Bel ons op 0182-740200 of stuur een e-mail naar info@practicum-educatief.nl, we zoeken dan samen met u naar een passende oplossing. U kunt onze gegevens op de homepagina vinden.

 

''

Wij zijn leverancier van de door EarlyBird geselecteerde leesboeken. Een overzicht van hun selectie is te vinden onder het kopje EarlyBird. Meer informatie over EarlyBird is te vinden op www.EarlyBirdie.nl.

 

Voor meer informatie kunt u ons tijdens kantooruren bellen of ons HIER een e-mail sturen.

zoek
 

Fungus the Bogeyman

Fungus the Bogeyman
Schrijver: Raymond Briggs
Artikelnummer: PPN42696
ISBN: 9780141342696
Korte omschrijving: Deep under the ground, in the dark tunnels of bogeydom, live the bogeys, a vile collection of slimy, smelly creatures who revel in everything revolting. Fungus is a bogeyman - a particulary foul and fetid specimen. As he goes about his bogey business, the
Toets: nee
aantal: 
€ 10,15
powered by myShop.com