Bedrijfsinformatie

 

Practicum Educatief Media B.V.
Marconistraat 10
2665 JE Bleiswijk
Tel. 0182-740200
E-mail: info@practicum-educatief.nl
  
Openingstijden
Practicum Educatief is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ons magazijn en showroom ook bezoeken tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.
  
Catalogi & brochures
Gedurende het schooljaar houden wij u op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe titels met betrekking tot readers. Dit doen we door middel van onze eigen catalogus en website maar ook sturen wij u catalogi van buitenlandse uitgevers. Voorbeelden hiervan zijn de Penguin Readers Catalogue, Oxford Bookworms Catalogue en de Heinemann Guided Readers Catalogue. Deze catalogi, voorzien van prijs-bestellijst, worden u tijdens het schooljaar op verzoek toegestuurd. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door HIER te klikken.
  
Zichtzendingen
Een zichtzending van boeken wordt alleen verstrekt als de aanvrager zich bereid verklaart de kosten van verzending en eventueel terugsturen voor haar/zijn rekening te nemen en daarbij de gestelde termijn van 2 weken in acht houdt. In geval de termijn wordt overschreden, nemen wij aan dat de aanvrager de boeken wenst te behouden en volgt een nota.